Activiteiten 2018

16 mei 2018: Buitenspeeldag
Waar: Kooipark
Contactpersoon: info@stichting-jw-leiden.nl

Kom jij ook 17 mei naar de buitenspeeldag in de kooi? Iedereen is welkom. Kom langs met je nichtje/neefje of vriendinnetje/vriendje. Ouders zijn ook welkom om koffie te komen drinken. De deelname aan spelen kost € 1,00

16 t/m 20 juli 2017: Zomerkamp
Waar: Accommodatie in Gelderland
Contactpersoon: sammy@stichting-jw-leiden.nl
Download inschrijfformulier

LET OP; de leeftijdsgroep is veranderd naar 6 tot 10 jaar en 10 tot 14 jaar, we gaan met beide groepen in 1 week naar een nieuwe locatie. Een echt kamphuis! Het belooft weer een geweldige week te worden. Meldt uw kind nu aan, VOL=VOL. Mail het inschrijfformulier, kopie van het id en zorgpas, en een inkomensverklaring naar sammy@stichting-jw-leiden.nl LET OP: uw kind is pas ingeschreven als u alles heeft ingeleverd en een toezegging heeft gehad.

Oktober 2018 Halloween
Waar: Kooipark
Contactpersoon: info@stichting-jw-leiden.nl
Een kaartje kost €1,- hier krijg je limonade, chips, snoep en toegang voor het spookhuis.

7 t/m 9 december 2017: Kerstweekend
Waar: Locatie volgt